O nás

Naša služba sa začínala čistením vodovodných potrubí, neskôr dezinfekciou a rýchlo sme pochopili, že nemôžeme len tak odísť a nechať to čistučké potrubie len tak bez ochrany. Rozhodli sme sa pre vlastný výskum a postupne sme zbierali skúsenosti s jednoduchým zámerom: ako pomôcť ľudom , aby si mohli vychutnávať pitnú vodu bez špiny , bez baktérií a zároveň z nej nestratiť minerály a živiny tak dôležite pre ľudské zdravie. Začali sme robiť rozbory vody , skúmať jej zloženie, zamýšľať sa nad tým čo všetko môže človeku vo vode uškodiť a ako pomôcť aj tam , kde je voda po rozbore úplne nepitná.

V súčasnosti  to bude 9 rokov čo sa stále vzdelávame a študujeme vodnú problematiku. Posledné dva roky sme sa zamerali na štúdium vody v zahraničí, navštívili sme rôznych vedcov, ktorý sa vode venujú s neuveriteľnou zanietenosťou a so záujmom sme počúvali čo všetko táto napohľad pre ľudí samozrejmá tekutina dokáže človeku odovzdať , ak je chránená pred nežiaducimi účinkami.

Hoci je aj náš domáci  trh je plný rôznych produktov na filtráciu vody, nenachádzali sme to čo naozaj potrebujeme nato, aby sme získali vodu, ktorá bude úplne ošetrená pred vstupom do vnútorného rozvodu a zároveň neochudobnená o to užitočné. Začali sme teda hľadať  v zahraničí, a to aj v krajinách , kde už pitná voda nie je pre ľudí takou samozrejmosťou , o to viac si ju vážia a snažia sa , aby bola znova pitná  a revitalizovaná. Vybrali sme si spoluprácu s tými , ktorí vnímajú vodu ako niečo viac než len tekutinu a snažia sa pri jej filtrovaní či úprave nasledovať prírodu. Pri výbere sme všetky produkty sami vyskúšali a  otestovali.

Vďaka nášmu výskumu  máme  vytvorené portfólio mimoriadne kvalitných produktov pre našich zákazníkov, nieje ich veľa, ale sú rozdelené tak , aby stačili na každý problém. Dnes vieme zákazníkovi vyriešiť problémy s tvrdou vodou bez toho , aby sme mu vzali z vody dôležitý vápnik a horčík, vieme už na vstupe zničiť vírusy a baktérie vo vode ak zdroj nevyhovuje, vieme zničiť prvoky, cysty a spory tam , kde ľuďom tieto malé potvorky spôsobujú vážne zdravotné ťažkosti. Vieme vodu zbaviť škodlivých chloritanov a vedľajších účinkov chlórovania, prefiltrovať mangán a železo za pomoci prírodnej živice bez vedľajších látok , vieme vodu ionizovať, oživovať a revitalizovať. Najlepšie je natom to, že nám nato stačí zopár produktov, ktoré sú kvalitné , nezaberajú veľa miesta a zároveň nie sú pre zákazníka enormne finančne zaťažujúce.

Pretože každý človek si zaslúži prijímať  Zdravie z vody